ye-logo.v1.2

Головою Хмельницької обласної ради хоче бути... лише один кандидат

Політика 2718
У виборчому бюлетені буде лише одне прізвище
У виборчому бюлетені буде лише одне прізвище. Фото: Галини Мельник

Претендує на посаду голови облради чинний голова Хмельницької обласної адміністрації.

Сьогодні, 28 листопада, у Хмельницькому проходить перша сесія Хмельницької обласної ради VII скликання, на якій депутати, шляхом таємного голосування, мають обрати нового голову обласної ради.

БПП “Солідарність” висунув на голову облради нині чинного голову Хмельницької обласної державної адміністрації Михайла Загородного. І це виявилася єдина кандидатура.

У своєму виступі перед початком голосування Михайло Васильович пообіцяв працювати чесно, справедливо, дотримуючись законодавства. "Попри розбіжності у поглядах, ми всі маємо бути однодумцями. Ми повинні забезпечувати стабільний розвиток усіх сфер суспільства, працювати над поліпшенням добробуту наших виборців. Для цього нам треба відкинути особисті амбіції, консолідуватися. Адже наша мета одна - служити народу, представляти їхні інтереси", - зазначив Михайло Загородний.

Тепер депутати мають обговорити запропоновану кандидатуру.

Народні обранці від всеукраїнського об'єднання "Свобода" заявили, що участі у голосуванні брати не будуть. За словами колишнього голови облради Івана Гончара, вибір одного кандидата - це не вибір. "Я виключаю, що депутатам пропонували за голосування гроші, але певні політичні домовленості між партіями точно були", - зазначив він.

На початку першого засідання новообраної обласної ради голова Хмельницької обласної виборчої комісії Костянтин Раац оголосив офіційні результати виборів до обласної ради, які відбулися 25 жовтня 2015 року. До складу ради увійшли 84 депутати від 7 політичних сил. Найбільше мандатів отримала партія “За конкретні справи” - 19, далі БПП “Солідарність” - 17, третє місце зайняла “Аграрна партія” - 11 осіб. Від ВО «Батьківщина» у складі Хмельницької обласної ради пройшло 11 представників, від ВО “Свобода - 10; 8 – від партії “Самопоміч”; 8 – від Радикальної партії Олега Ляшка.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую