ye-logo.v1.2

У районах визначаються з головами райрад

Політика 2744
На Хмельниччині продовжують обирати голоів рад
На Хмельниччині продовжують обирати голоів рад. Фото: strkrada.km.ua

У 10 із 20 районів вже обрали керівників районних рад.

Якщо проаналізувати партійну приналежність нових голів райрад на Хмельниччині, то по двоє керівників мають «Блок Петра Порошенка «Солідарність», «За конкретні справи», «Поруч» та Аграрна партія України. Ще по одному - «Батьківщина» та «Відродження».

Нещодавно Дунаєвецьку райраду очолила 54-річна Ольга Михальська від партії «За конкретні справи», яка до цього очолювала Дунаєвецьке районне управління юстиції. Ізяславську районну раду очолив 51-річний Сергій Шлегель від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність», який очолював ТОВ «Сігма ЛТД».

Одразу двоє представників Аграрної партії України очолили дві ради. Красилівську - 48-річний Василь Пасічник, який був керівником ПАТ «Антонінське хлібоприймальне підприємство», Старокостянтинівську - 46-річний Михайло Яснюк, який до 5 жовтня цього року був головою райдержадміністрації.  А Ярмолинецьку райраду очолив 57-річний тимчасово непрацюючий Лаврентій Копицяк, який став депутатом від ВО «Батьківщина». 

Нагадаємо, що ще в п’ятьох радах раныше обрали голів. Сергій Пазюк та Юрій Мельник, представники партії «Поруч», стали головами Волочиської та Хмельницької райрад відповідно.  Новоушицьку райраду очолив Олександр Проциш з «Блоку Петра Порошенка «Солідарність». У Віньковецькій районній раді головою обрали представника партії «За конкретні справи» Анатолія Ходюка, а Кам’янець-Подільську районну раду очолив Борис Бец, який став депутатом від партії «Відродження».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую