ye-logo.v1.2

Двох загиблих Героїв АТО вшанували меморіальною дошкою у Кам'янці

Суспільство 2257
У Кам
У Кам'янці вшанували ще двох загиблих бійців АТО. Фото: http://kam-pod.gov.ua

Меморіальний знак встановили на честь Андрія Журавленка та Руслана Коношенка.

Відкриття пам'ятної дошки відбулося сьогодні, 1 грудня. Як повідомляє прес-служба Кам'янець-Подільської міської ради, меморіал встановили на фасаді навчального закладу, де навчалися бійці.

“Пам'ять про тих, хто віддав своє життя за Батьківщину, за мир на рідній землі, має бути вічною. Щоб ніколи прийдешні покоління не забули своїх Героїв, сьогодні у НВК №13 відкрили меморіальну дошку загиблим бійцям АТО, випускникам закладу – Андрію Журавленку та Руслану Коношенку”, - йдеться у повідомленні.

Прийшли вшанувати бійців АТО військовослужбовці, рідні загиблих, представники влади. Мати Руслана Коношенка та брат Андрія Журавленка поділилися з присутніми спогадами про своїх Героїв.

"Вони віддали найдорожче, що мали – своє життя. Дякуємо батькам за те, що виховали справжніх синів своєї Батьківщини, вчителям - що привили зерно патріотизму та любові до рідної країни. Жодні слова не допоможуть пережити ту втрату, яка забрала життя Ваших синів. Вони в нашій пам’яті назавжди”, - цитує прес-служба міського голову Михайла Сімашкевича.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую