ye-logo.v1.2

Земельники Хмельниччини заробили понад два мільйони гривень на адмінпослугах

Економіка 1775
Земельники поповнили бюджет на понад 2 мільйони гривень
Земельники поповнили бюджет на понад 2 мільйони гривень. Фото: radrda.gov.ua

Найбільше грошей отримали за видачу витягів про ділянку з Держземкадастру.

З початку року спеціалісти органів земельних ресурсів Хмельницької області надали населенню 118 889 адмінпослуг. З них 62 відсотки громадяни отримали на безоплатній основі, 38 відсотків — на платній.

“За адміністративні послуги, що потребують оплати, землевпорядники Хмельницької області перерахували до бюджету понад 2 мільйони гривень. Найбільші надходження у розмірі 1,884 мільйона гривень отримали за видачу витягів про земельну ділянку з Державного земельного кадастру. Ще 182 091 тис. гривень надійшли за послуги з виправлення технічної помилки у відомостях Державного земельного кадастру. За висновки державної експертизи землевпорядної документації отримали близько 72 тисячі гривень”, - повідомили у прес-службі Держгеокадастру області.

Як зауважують у відомстві, серед безоплатних адміністративних послуг найбільша кількість стосувалась державної реєстрації земельної ділянки. Крім того, землевпорядники видали 17 579 витягів з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую