ye-logo.v1.2

У Шепетівці і Полонному правоохоронці виявили підпільні гральні заклади

Кримінал 2264
У Шепетівці зал функціонував у приміщенні магазину, а в Полонному був замаскований під інтерактивний клуб
У Шепетівці зал функціонував у приміщенні магазину, а в Полонному був замаскований під інтерактивний клуб. Фото: mvs.gov.ua

Техніку вилучили і направили на дослідження.

Поліцейські виявили на Хмельниччині два підпільні гральні заклади у містах Шепетівка та Полонне. У Шепетівці “казино” розмістили у прибудові магазину. Звідти під час обшуку правоохоронці вилучили 5 одиниць комп’ютерного обладнання з програмним забезпеченням для здійснення азартних ігр та один платіжний термінал «Pay Box».

“Паралельно того ж дня обшук провели в приміщенні інтерактивного клубу, розташованого в місті Полонне, де виявили облаштований ігровий зал із сімома комп’ютерами та платіжним терміналом”, - розповіли у прес-службі поліції.

Обидва зали на момент обшуку функціонували. Усю техніку правоохоронці вилучили і направили на дослідження. Розслідування проводиться в рамках кримінального провадження, відкритого за частиною першою статті 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України. Організаторам незаконного бізнесу загрожує чималий штраф — від 170 до 680 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую