ye-logo.v1.2

Жителі Хмельниччини сплатили майже чотири мільярди гривень податків

Економіка 1737
Малий бізнес Хмельниччини сплатив 300 мільйонів гривень єдиного податку
Малий бізнес Хмельниччини сплатив 300 мільйонів гривень єдиного податку. Фото: nslovo.com

Бюджети області з них отримали більше двох мільярдів гривень.

Протягом одинадцяти місяців нинішнього року до бюджетів усіх рівнів від бізнес-спільноти Хмельницької області надійшло 3 мільярди 734 мільйони гривень податків та зборів. Як повідомляють у фіскальній службі області,
загалом до державного бюджету підприємницька спільнота краю перерахувала 1 мільярд 646 мільйонів гривень.

“У надходженнях до держбюджету домінує податок на додану вартість, який склав 640 мільйонів гривень, податок з доходів з фізичних осіб - 585 мільйонів гривень та податок на прибуток, якого сплачено 260 мільйонів гривень, - розповідають у відомстві. - Ще 54 мільйони гривень надійшло завдяки сплаті акцизного податку”.

Місцеві бюджети Хмельниччини отримали більше 2 мільярдів гривень податкових платежів. Найбільше наповнив скарбниці територіальних громад податок з доходів фізичних осіб, сума якого досягла 1 мільярда 162 мільйонів гривень.

“Податок на майно, тобто плата за землю, транспортний податок і податок на нерухомість у спільному показнику склали 321 мільйон гривень. Малий бізнес додав до цього 300 мільйонів гривень єдиного податку, роздрібний акцизний податок - 179 мільйонів гривень”, - йдеться у повідомленні.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую