ye-logo.v1.2

На Красилівщині 49-річного бійця АТО Віктора Садовця вшанували меморіальним знаком

Суспільство 2509
У красилівському районі відкрили дошку на честь Віктора Садовця
У красилівському районі відкрили дошку на честь Віктора Садовця. Фото: krasylivrada.km.ua

Військовослужбовець загинув на Луганщині у січні цього року.

Днями у Красилівському районі вшанували пам’ять учасника антитерористичної операції. На фасаді Радісненської школи втановили меморіальну дошку на честь Віктора Садовця, який загинув захищаючи Україну.

Згадати подвиг бійця прийшли його рідні, близькі, односельчани, представники влади та школярі. “Один з випускників, Садовець Віктор Анатолійович, повертається до своєї рідної школи, але повертається навіки закарбований на меморіальній дошці. Від нині Віктор щодня зустрічатиме та проводжатиме поглядом учнів та нагадуватиме кожному з нас, що він поклав життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні”, - розповідають у Красилівській РДА. - Чоловік загинув, захищаючи Україну від ворожої російської окупації на Сході нашої держави. Віддав життя за те, щоб у нас було безхмарне небо, щоб був мир по всій Україні”.

За особисту мужність і героїзм, виявленні у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, Віктора Садовця нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно), який вручили матері загиблого.

Віктор Садовець вирушив у зону АТО добровольцем і загинув на Луганщині 31 січня цього року. Лише в травні стало відомо, що експерти за допомогою тесту ДНК ідентифікували тіло Віктора.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую