ye-logo.v1.2

Прямий ефір: заступники міського голови Хмельницького

Політика 5113

Сьогодні, 11 грудня, відвідувачі сайту «Є» матимуть змогу в прямому познайомитися з двома заступниками мера обласного центру.

Ще нещодавно вони були кандидатами на посаду заступників міського голови Хмельницького. А згодом, таємним голосуванням Хмельницької міської ради, їх обрали. Хто вони?

Сьогодні, 11 грудня, о 12.30 в прямому ефірі сайту «Є» будемо говорити з заступниками мера Олександра Симчишина Андрієм Бондаренком та Володимиром Гончаруком. Спробуємо разом дізнатися, чому вони погодилися піти працювати в команду Симчишина, яким бачать розвиток Хмельницького, за які напрямки відповідатимуть.

Нагадаємо, що Андрій Бондаренко – єдиний не місцевий заступник хмельницького міського голови, а Володимир Гончарук – наймолодший. Отож, якщо ви маєте до них запитання, залишайте їх на сайті «Є» під цією новиною, або ставте їх на сторінках сайту «Є» в мережах «Фейсбук» та «Вконтакті».

Початок прямого ефіру о 12.30. Ефір завершено. Пропонуємо вашій увазі відеозапис прямої трансляції:

Коментарі:

хмельничанин 11.12.2015 11:27

Скажіть будь ласка, Симчишин народився у Старій Синяві, Гончарук у Дунаївцях, Бондаренко в Дніпропетровську, Нестерук у Кам’янці, Мельник у Новій Ушиці. А де хмельничани? Може вам треба було йти в ОДА працювати?

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую