ye-logo.v1.2

Смертельна ДТП у Летичеві: справу направлено до суду

Кримінал 4128

Підозрюваному Євгену Неймаку загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Прокуратура Хмельницької області направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням 23-річного жителя Летичіва Євгена Неймака. Його обвинувачують у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб.

Досудовим розслідуванням, як повідомили в прес-службі прокуратури Хмельницької області, встановлено, що підозрюваний ввечері 1 серпня, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля марки «Тойота Ленд Крузер»,  на автодорозі у Летичеві грубо порушив Правила дорожнього руху. Він суттєво перевищив допустиму швидкість, виїхав на узбіччя, а потім на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із автомобілем марки «ВАЗ-21063». За кермом «Жигулі» перебував 29-річний дільничний інспектор місцевого райвідділу, а в салоні його 22-річна дружина та однорічний син. Усі вони, на жаль, загинули.

Наразі Євген Неймак перебуває під вартою.  Якщо його провину визнає суд, то 23-річному водію «Тойоти» загрожує від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую