ye-logo.v1.2

125 делегатів представляли Хмельниччину на форумі БПП «Солідарність»

Політика 2151
Фото: Надано прес-службою партії

У Києві відбувся Форум депутатів місцевих рад партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”, на який прибули понад три із половиною тисячі представників місцевих органів влади з усієї України.

125 делегатів на чолі з Михайлом Загородним, головою Хмельницької обласної ради представляли Хмельниччину.
Основної темою обговорення під час форуму було втілення реформи децентралізації та творення нової якості місцевої влади. Це стане гловним післявиборчим завданням для депутатів рад усіх рівнів.
“Загальна кількість депутатів, обраних від партії, перевищує 9 тисяч, – повідомив, підбиваючи підсумки виборчої кампанії, керівник Центрального виборчого штабу партії Ігор Кононенко. На цих місцевих виборах українці підтвердили довіру до нашої партії як Президентської політичної сили. Ми отримали практично такий же результат, як і на минулорічних парламентських виборах. Скажу відверто: якщо під час військової агресії і дуже непростих реформ партія влади отримує такий результат – це означає, що на вас покладається надзвичайно висока відповідальність”, – заявив І.Кононенко. Також під час виступу Ігор Кононенко відмітив депутатів, що отримали найвищу підтримку виборців, в том числі депутата Хмельницької обласної ради Фрідмана Артура Давидовича (66,43%).
 

Ігор Кононенко: Загальна кількість депутатів, обраних від партії, перевищує 9 тисяч

Очільник Києва, голова партії “БПП “Солідарність” Віталій Кличко представив команду міських голів.
Лідер парламентської фракції “Блок Петра Порошенка” Юрій Луценко звернувся до присутніх: “Ми не ваші старші брати, ми ваші партнери. Ми готові допомагати вам у будівництві єдиної європейської України. Партійне керівництво не може приїхати у кожен населений пункт, але кожен наш депутат може додзвонитися до народного депутата свого округу і вирішити проблему. Будь-який момент, де ми можемо виступати командою, може бути використано. Команда – це не тільки спільні дії до виборів. Командність проявляється після виборів. Ця аудиторія має співпрацювати від найнижчої ланки – села, до столиці, для того, щоб запропоновані Президентом зміни відбулися для кожного українця“.

Юрій Луценко: Команда – це не тільки спільні дії до виборів. Командність проявляється після виборів

“Угода про асоціацію з ЄС є стратегічним документом для реформування країни, а головними завданнями на наступний рік є забезпечення результативної боротьби з корупцією та досягнення стійкого миру на Донбасі, –  наголосив у своєму виступі Президент України П.Порошенко. Для цього важливо, щоб Верховна Рада затвердила конституційні зміни щодо судової реформи та децентралізації. Наступного року кожен українець, і ви маєте в цьому переконатися, має відчути, що інфраструктура, яку ми так дбайливо створювали в 2015 році, ефективна і почала нарешті приносити результат, і цей час був витрачений недаремно».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую