ye-logo.v1.2

Прокурорські ротації на Хмельниччині

Суспільство 4339
Генеральний прокурор України призначив п’ятьох керівників місцевих прокуратур на Хмельниччині
Генеральний прокурор України призначив п’ятьох керівників місцевих прокуратур на Хмельниччині. Фото: newsradio.com.ua

Віктор Шокін призначив керівників місцевих прокуратур.

Генеральний прокурор України своїм наказом призначив п’ятьох нових керівників місцевих прокуратур Хмельницької області. Щоправда, усі вони вже керували, а декого просто по суті перепризначили.

Так, керівником Городоцької місцевої прокуратури призначено Сергія Стацюка, який до цього часу очолював району прокуратуру Городоччини. Віталій Гриньків, який був очільником Кам’янець-Подільської міської прокуратури, очолив новостворену Кам’янець-Подільську місцеву прокуратуру.

А ось у деяких районах і справді відбулася ротація. Василь Сліпець, який працював на Красилівщині, тепер керуватиме Старокостянтинівською місцевою прокуратурою. Іван Комар із Шепетівки переїжджає на Полонщину, а Валерій Заяц із Деражні очолив Хмельницьку місцеву прокуратуру. Щоправда, новопризначені прокурори відповідатимуть за декілька районів одразу ж. Адже в області замість 23-ох прокуратур, за реформою, залишилося п’ять.

Нагадаємо, що на виконання Закону України «Про прокуратуру» від 14 жовтня 2014 року в органах прокуратури утворено 178 місцевих прокуратур, які почали діяти відсьогодні.  Наказом Генерального прокурора України Віктора Шокіна за рекомендаціями конкурсних комісій в Україні призначено 154 керівника місцевих прокуратур із 155 посад.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую