ye-logo.v1.2

Без змінених вироків і скасованих ухвал — Хмельницький апеляційний суд серед кращих в Україні

Суспільство 4080
Хмельницьких працівників суду привітали з професійним святом
Хмельницьких працівників суду привітали з професійним святом. Фото: автора

У цілому рівень довіри до Хмельницького апеляційного суду становить 71%.

Щороку, 15 грудня, працівники суду відзначають своє професійне свято. Сьогодні хмельницьких служителів Феміди привітали у приміщенні апеляційного суду Хмельницької області.

Як відзначив Віктор Ковтун, апеляційний суд Хмельниччини, як у цивільному, так і у кримінальному судочинстві один з кращих в Україні. “За результатами перегляду вироків апеляційного суду в касаційній інстанції, лише один вирок щодо однієї особи скасовано, і це четверте місце в Україні. Зовсім не має змінених вироків. Не має апеляційний суд і скасованих ухвал, займаючи перше місце по Україні, - відзначив голова апеляційного суду Хмельницької області. - Високу оцінку отримали ми із Гельсінської спілки прав людини. Наш апеляційний суд увійшов у десятку кращих в Україні”.

Апеляційний суд Хмельниччини за якістю роботи має кращі показники по Україні

З нагоди свята хмельницьких працівників суду відзначили почесними грамотами, нагородили подяками. Вітаючи фахівців судової системи голова обласної державної адміністрації, новообраний голова обласної ради Михайло Загородний наголосив: “Приємно, що наш Хмельницький апеляційний суд знаходиться на високому рівні. Це єдний суд, який отримав підтримку у фінансуванні, щоб поліпшити умови праці. Ви ті люди, які здійснюють правосуддя. Саме від нашої наполегливої та самовідданої праці великою мірою залежить віра людей у справедливість. Тому бажаю вам завжди залишатися вірними присязі та виконувати свої обов'язки в ім'я законності».

Служителів Феміди нагородили відзнаками

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую