ye-logo.v1.2

Приїхав з Волині до Вінниці, щоб вкрасти авто у Хмельницькому

Кримінал 2034
Затримати підозрюваних вдалося неподалік Хмельницького
Затримати підозрюваних вдалося неподалік Хмельницького. Фото: mvs.gov.ua

Таксист із сусіднього обласного центру залишився без автомобіля на декілька годин.

Водій-таксі з Вінниці прийняв замовлення в своєму рідному місті та відвіз свого пасажира до Хмельницького. А потім… авто в нього  відібрали!

Як розповіли в прес-службі обласного управління поліції, мешканець Волині приїхав з Вінниці до свого товариша в Хмельницький. Поки таксист чекав у машині, пасажир разом із розпивали спиртне. Коли чоловіки дійшли «до кондиції», вирішили покататися містом, але не в якості пасажирів — один із них рвався за кермо. Таксист заперечував. Тоді у нього відібрали ключі, кинули чоловіка на заднє сидіння, а самі поїхали містом.

Поблизу села Давидківці Хмельницького району підозрювані заїхали на автозаправку, і там між ними виникла сутичка. Оператор викликала працівників Державної служби охорони, а ті, з’ясувавши обставини події у потерпілого, вже й викликали слідчо-оперативну групу Хмельницького відділення поліції.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую