ye-logo.v1.2

Міська рада розірвала договір на оренду парковки біля залізничного вокзалу у Хмельницькому

Суспільство 2671
Договір із орендарем парковки на привокзальній площі буде розірвано
Договір із орендарем парковки на привокзальній площі буде розірвано. Фото: kartagoroda.com.ua

Орендар порушив відразу декілька пунктів укладеної угоди.

Платної парковки біля хмельницького залізничного вокзалу не буде: міська рада розірвала відповідний договір з орендарем Олександром Бабієм. Таке рішення виніс Господарський суд Хмельницької області 17 грудня. У прес-службі міськради кажуть, до орендаря виникли питання з приводу безпеки дорожнього руху на території майданчиків для паркування.

“Своїми діями орендар порушив відразу декілька пунктів укладеної угоди. Зокрема, підприємець був зобов’язаний дбати про безпеку дорожнього руху на території майданчиків для паркування. Проте, станом на сьогодні, в’їзд зі сторони Хмельницької дирекції УДППЗ «Укрпошта» на вул. Проскурівській – заблокований. Це негативно впливає на безпеку дорожнього руху та серйозно ускладнює під’їзд іншого рухомого транспорту до центрального входу залізничного вокзалу.”, - зазначають у прес-службі міської ради.

Крім того, через неможливість прямого проїзду, водії транспортних засобів створюють великі затори, є перешкоди для оперативного під’їзду до залізничного вокзалу спецтехніки при виникненні надзвичайних ситуацій та проведенні спецоперацій.

“Усі претензії влади міста неодноразово направлялися до орендаря Олександра Бабія. Однак, підприємець не реагував на них та не робив нічого, щоб виправити ситуацію, - кажуть у міськраді. - На цій підставі Хмельницькою міською радою подано позовну заяву до господарського суду Хмельницької області для розірвання договору №113 від 30.11.2012 року на надання права організовувати та провадити діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування, укладеного з фізичною особою-підприємцем”.

Нагадаємо, згідно з рішенням сесії міської ради, наприкінці 2012 року фізична особа-підприємець Олександр Бабій отримав право організовувати та провадити діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування в Хмельницькому. Уже через місяць згідно договору між міською радою та підприємцем він отримав у користування 2 земельні ділянки у місті: південна та північна сторона проспекту Миру від вулиці Трудової до АЗС на 47 паркувальних місць та привокзальна площа залізничного вокзалу для 46 автомобілів.

Коментарі:

Игорь Шулаков 19.12.2015 19:18

Давно пора,не проехать нормально не пройти....

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую