ye-logo.v1.2

Хмельницька міська рада вимагає відправити уряд Яценюка в відставку

Політика 5287
За звернення щодо відставки уряду проголосували 23 депутати Хмельницької міської ради
За звернення щодо відставки уряду проголосували 23 депутати Хмельницької міської ради. Фото: автора

Відповідне звернення сьогодні прийняли депутати.

«За» - 23, «проти» - 0, «утрималось» - 4, «не голосували» - 7. Такі результати голосування депутатів Хмельницької міської ради, яка на своєму позачерговому засіданні прийняла звернення до голова парламенту Володимира Гройсмана щодо відставки уряду під керівництвом Арсенія Яценюка.

Відповідне звернення запропонував прийняти як рішення міськради голова фракції ВО «Свобода» Віталій Діденко, заявивши, що нинішній уряд довів народ до зубожіння. Утім, міська рада не одразу взялася за голосування. Адже фракція «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» взяла перерву, що обговорити це питання. А вже після перерви голова фракції Олександр Білик запропонував колегам прийняти звернення щодо відставки уряду, але виключити з нього деякі абзаци, в яких йдеться про деяких нардепів від «Народного фронту», які начебто вивели в офшори 40 мільйонів доларів, про скандал із нардепом Миколою Мартиненком тощо. «На сьогодні це більше розмови, а не доведені факти, - заявив Олександр Миколайович. – Тому ми не повинні бути прихильниками звинувачень без фактів».

Утім, міський голова Олександр Симчишин спочатку поставив на голосування повний текст звернення, запропонований Віталієм Діденком. Його підтримали 21 депутат, а тому рішення не прийняли. Коли ж поставили на голосування варіант із виключеними декількома абзацами, які просив виключити Олександр Білик, рішення прийняли.

Таким чином Хмельницька міська рада вимагає від Верховної Ради України розглянути питання відставки уряду під керівництвом Яценюка, цитуємо: «за підсумками року його діяльності за провальну соціально-економічну політику, захист інтересів олігархів, небажання боротися з корупцією».

Ось таке звернення прийняла Хмельницька міська рада, виключивши текст, який обведений чорним 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую