ye-logo.v1.2

У Хмельницькому чоловік із сокирою двічі пограбував магазин

Кримінал 2052
Чоловік вкрав гроші і цигарки
Чоловік вкрав гроші і цигарки. Фото: altaynews.kz

Коли зловмисник прийшов знов, продавчиня встигла викликати правоохоронців.

У Хмельницькому працівники управління поліції охорони «на гарячому» затримали чоловіка, який із сокирою здійснив напад на магазин.

Як повідомили у поліції, вперше грабіжник увірвався туди тиждень тому близько опівночі. Погрожуючи продавчиням сокирою та прикриваючи обличчя шарфом, він заволодів грошима в сумі більше тисячі гривень та трьома блоками цигарок, після чого зник з місця події.

“Учора близько пів на восьму вечора він прийшов знову, але цього разу продавчиня встигла натиснути «тривожну» кнопку, і вже за кілька хвилин наряд групи затримання був на місці події. Під час обшуку у затриманого вилучили сокиру та шарф, яким прикривав обличчя”, - розповідають правоохоронці.

Затриманим виявився 38-річний раніше судимий місцевий житель. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною третьою статтіц 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую