ye-logo.v1.2

Мер Хмельницького призначив нового начальника фінансового управління

Політика 9415
Артем Ромасюков (праворуч) та Роман Миколаїв найближчим часом можуть статити керівникам двох управлінь у Хмельницькому
Артем Ромасюков (праворуч) та Роман Миколаїв найближчим часом можуть статити керівникам двох управлінь у Хмельницькому. Фото: автора

А також представив трьох потенційних керівників ще трьох структурних підрозділів міськвиконкому.

Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин призначив начальником міського фінансового управління Сергія Ямчука. До цього Сергій Миколайович обіймав посаду заступника директора Департаменту фінансів Хмельницької облдержадміністрації.

На черзі призначення керівників інших структурних підрозділів. І сьогодні Олександр Симчишин представив трьох потенційних нових начальників управлінь – освіти, культури та туризму, а також молоді й спорту. «У п’ятницю (25 грудня – прим.авт.) ми плануємо провести громадське обговорення цих кандидатур, залучивши громадську раду та громадські організації, - каже мер Хмельницького Олександр Симчишин. – Єдине, що про час та місце такого обговорення ще не визначили, але найближчим часом повідомимо».

«Частина кандидатів обов’язково пройдуть обговорення ще й в професійному середовище – медичному, педагогічному, спортивному», - запевнив Олександр Сергійович.

Ну, а першопрохідцями стали троє кандидатів, яких сьогодні представили на загал, а саме депутатів Хмельницької міської ради. Так, на посаду начальника міського управління молоді та спорту міський голова пропонує Сергія Ремеза. Сергій Степанович для цього управління людина не нова – він тривалий час працював у ньому і навіть був заступником. Утім, приблизно рік тому звільнився і може повернутися назад вже в якості керівника.

Сергій Ремез може очолити Хмельницьке міське управління молоді та спорту.

Начальником управління культури та туризму може стати нинішній директор музичної школи №1, депутат обласної ради від «Свободи» Артем Ромасюков.

Артем Ромасюков, кандидат на посаду начальника міського управління культури та туризму.

Справжньою «темною конячкою» для депутатів став кандидат на посаду начальника управління освіти – 35-річний Роман Миколаїв, який хоч і мешкає в Хмельницькому, але останні кілька років працював проректор з наукової роботи одного з вишів на Тернопольщині. Під час обговорення його кандидатури в декого з депутатів виникло запитання, чи є кандидат членом якоїсь партії. «Я безпартійний», - відповів пан Миколаїв.

Хмельницьких освітян може очолити Роман Миколаїв.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую