ye-logo.v1.2

Посадовцям фіскальної служби Хмельниччини повідомлено про підозру за одержання хабара

Кримінал 2723
Посадовців звинувачують в одержанні неправомірної вигоди
Посадовців звинувачують в одержанні неправомірної вигоди. Фото: volynnews.com

Генпрокуратура проводить досудове розслідування.

Службові особи Головного управління Державної фіскальної служби в Хмельницькій області вимагали хабар за закриття кримінального провадження. Про це повідомляють у Генеральній прокуратурі України.

Як відзначили у прокуратурі, уже проведено ряд обшуків у службових кабінетах, за місцем проживання та у автомобілях службових осіб ГУ ДФС України в Хмельницькій області.

“За результатами слідчих дій першому заступнику начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області, заступнику начальника слідчого управління фінансових розслідувань та заступнику начальника відділу оперативного супроводу адміністрування ПДВ оперативного управління ДПІ у м. Хмельницькому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України”, - йдеться в повідомленні ГПУ.

Посадовців звинувачують в одержанні неправомірної вигоди. Підозрюваним вручено копії клопотань до слідчого судді Печерського районного суду м. Києва про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую