ye-logo.v1.2

У Кам'янці-Подільському змайстрували 50 екологічних ялинок

Суспільство 2520
Кам’янчани виготовляли ялинки з підручних матеріалів
Кам’янчани виготовляли ялинки з підручних матеріалів. Фото: kam-pod.gov.ua

Цілу галявину новорічних красунь своїми руками зробили мешканці міста.

У Кам’янці-Подільському обирали найкращу еко-ялинку з-поміж п’ятдесяти, представлених на вибір журі. Матеріали для дерев обирали найрізноманітніші: поліетилен, пластик, пляшки, кросівки і повітряні кульки.

Два тижні тому готельєри міста спільно з міськрадою оголосили конкурс на виготовлення еко-ялинки, з метою привернення уваги громадськості до збереження природи. До конкурсу долучились колективи закладів міста та декілька родин.

“У виготовленні ялинок жителі міста не шкодували ні ресурсів, ні фантазії. І не даремно, адже головний приз, який чекав на переможця – три тисячі гривень. Впевнено першість здобула патріотична бібліоялинка зі старих газет, яку виготовив колектив міської Центральної бібліотеки. Третє місце та грошову премію у розмірі 1000 грн. отримав коледж Будівництва, архітектури та дизайну. Друге місце та грошову премію 2000 грн. отримала родина Сивак”, - розповіли у прес-службі міської ради.

Cпеціальний приз від міського голови (тисячу гривень) отримав Олег Храпан. По 500 гривень отримали колектив НВК №8 за новорічну красуню з мішковини і бубликів та родина Поліщуків за креатив із шишок.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую