ye-logo.v1.2

Хмельницькі футзалісти зазнали розгромної поразки в Києві

Спорт 1953
Кращий бомбардир ЛТК-Інбев-НПУ Віталій Дзюба (ліворуч) забив три голи, а кращий бомбардир Спортлідера+ Дмитро Калуков, на жаль, жодного
Кращий бомбардир ЛТК-Інбев-НПУ Віталій Дзюба (ліворуч) забив три голи, а кращий бомбардир Спортлідера+ Дмитро Калуков, на жаль, жодного. Фото: з архіву

На чотири голи суперника «Спортлідер+» не зміг відповісти жодним влучним ударом.

Хмельницький «Спортлідер+» провів черговий матч у першості України з футзалу серед команд «Екстра-ліги». У Києві команда Романа Ковальчика програла «ЛТК-Інбев-НПУ» з рахунком 0:4 та втратила третю сходинку в турнірній таблиці.

Вже на 14 секунді матчу Віталій Дзюба відкрив рахунок у матчі, а на 12 хвилині подвоїв його. На перерву ж команди пішли за рахунку 3:0 на користь господарів. Третій гол у ворота хмельничан забив той самий Дзюба. Ну, а в другій половині матчу Максим Литвинов із «ЛТК-Інбев-НПУ» забив ще один гол. У підсумку 4:0 на користь лугансько-житомирсько-київської команди. І це при тому, що хмельничани завдали 33 удари в бік воріт господарів, а ті відповіли 28 пострілами. Та й за відсотком водіння м’яча перевага була в «Спортлідера+» 62 на 38. Але перемогла команда, яка змогла забити не пропустити.

Вже 29 грудня «Спортлідер+» проведе свій останній матч у цьому році проти херсонського «Продексіму», після якого піде на новорічно-різдвяні свята. Цей поєдинок відбудеться у хмельницькому спорткомплексі УМВС о 13.00.

Турнірне становище команд: 1. «Локомотив» - 30 очок (11 зіграних матчів, 2. «Енергія» - 28 (12), 3. «Продексім» - 19 (12), 4. «Спортлідер+» - 18 (12), 5. «ЛТК-Інбев-НПУ» - 16 (11),6. «Титан-Зоря» - 14 (12), 7. «Ураган» - 14 (12), 8. «Кардинал-Рівне» - 7 (11), 9. «Приват» - 5 (12).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую