ye-logo.v1.2

Стара історія на новий лад. У театрі Старицького прем‘єра для найменших глядачів

Культура 2882

До новорічних свят показують виставу «Дюймовочка та метелик».

У Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі імені М. Старицького щодня проводяться новорічні ранки для маленьких хмельничан. Біля розкішної ялинки, яку встановили у холі на другому поверсі, дітей зустрічає Дід Мороз зі Снігуронькою та казковими ельфами. Вони веселять дітлахів, роблять з ними новорічну зарядку, загадують їм загадки та дають різні завдання. Апогей дійства – запалення вогників на ялинці.

Діду Морозу допомагають казкові герої.

Дітки плескають у долоні, щоб ялинка запалила вогники.


Дід Мороз користувався великою увагою серед дітей. Вони його охоче фотографували телефонами.


Після цього дітей запрошують на прем’єрну виставу «Дюймовочка та метелик» за твором українського драматурга Ганни Яблонської. Це добре відома історія про маленьку дівчинку, яка пройшла через різні випробування, але не втратила доброти, і врешті-решт знайшла друзів, кохання і стала щасливою.


Дюймовочка і ельфи.


Однак вистава за п‘єсою Ганни Яблонської у постановці вінничанки, народної артистки України Таїсії Славінської, - максимально осучаснена. Так, жаба-спекулянтка торгує маринованими кониками на ринку, хрущ – відомий продюсер, кріт – великий бос, який збагачується за рахунок бідних…

Жаба, яка торгує на ринку кониками...

...та її синочок Брекекекекс.

Крім того, вистава доповнена танцями та піснями, які герої виконують під мелодії сучасних хітів. А яскраві оригінальні костюми нікого не залишать байдужим!


Прем‘єрну виставу «Дюймовочка і метелик» можна переглянути щодня до 3 січня, початок о 10 та 12 годині. Квиток коштує 20 грн як для дітей, так і для дорослих. Телефон каси 65-59-25.


Відомий продюсер Хрущ (крайній зліва) та його друзі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую