ye-logo.v1.2

Дублери «Спортлідера+» завершили рік поразкою

Спорт 1634
Спортлідеру-2 поки що не вдається заробляти необхідні очки, щоб бути на горі турнірної таблиці
Спортлідеру-2 поки що не вдається заробляти необхідні очки, щоб бути на горі турнірної таблиці. Фото: з архіву

Команда Романа Шевчука не втримали нічию в Одесі.

У чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги хмельницький «Спортлідер-2» провів свій останній матч у 2015 році. Хмельничанам не вдалося вивезти очки з Одеси, де місцевий «Делівері» «вирвав» перемогу за 34 секунди до фінальної сирени.

Вже на 16 секунді матчу господарям вдалося повести в рахунку, але на 8 хвилині Аврам відновив «статус-кво». На 12 хвилині «Делівері» знов міг повести в рахунку, заробивши дабл-пенальті, але «Спортлідер-2» врятував голкіпер Ілля Бакинський. А під завісу першого тайму хмельничани, завдяки влучному удару Рябоконя, вперше повели в рахунку.  

Утім, після перерви одесити ще тричі засмутили гостей. Та «Спортлідеру-2» вдалося неймовірне. Роман Шевчук почав грати із п’ятьма польовими гравцями, і майже одразу  Алексєєв відіграв один м’яч, а згодом відзначився й Ілля Бакинський. Та втримати нічию 4:4 не судилося. За 34 секунди до завершення матчу «Делівері» дотиснув суперника та забив переможний гол.

Свій черговий хмельничани зіграють вже в наступному році. 22 січня «Спортлідер-2» у Хмельницькому прийматиме «Рятувальник» із Сумської області.  Ну, а завтра, 29 грудня о 13.00 головна футзальна команда області – «Спортлідер+» у Хмельницькому зіграє свій останній матч цього року в «Екстра-лізі» проти херсонського «Продексіму».

Турнірне становище команд:  1. «ХІТ» - 18 очок (6 матчів), 2. «Манзана» - 12 (6), 3. «Uni-Laman» - 12 (7), 4. «Делівері» - 9 (6), 5. «Рятувальник» - 9 (6), 6. «Епіцентр К3» - 7 (6), 7. «СумДУ» - 6 (6), 8. «Епіцентр К10» - 6 (6), 9. «Спортлідер-2» - 4 (7).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую