ye-logo.v1.2

Рейтинг найпопулярніших відео 2015 року від сайту «Є»

Суспільство 2454

Які відео найчастіше дивилися відвідувачі «Є» в минулому році?

Ми склали «ТОП-7» найпопулярніших відео, які в 2015 році з’явилися на каналі сайту «Є» в «Youtube». Найчастіше ці віде переглянути мешканці України (94%), Польщі та Росії (1,5%), США (0,4%), Італії (0,3%), а також інших країн світу.

Які ж відео стали найретинговішими? Отож, наш рейтинг «ТОП-7».

7 місце. Вибори-2015 в Хмельницькій області (прямий ефір від 25 жовтня 2015 року). Вперше в історії сайту «Є» журналісти протягом дня виходили в прямий ефір, під час якого повідомляли останні новини з місцевих виборів, які відбувалися того дня, спілкувалися з громадськими діячами тощо.

6 місце. «Суд у Хмельницькому по аварії в Летичеві, де загинула сім'я міліціонера». Сюжет про те, як 4 серпня 2015 року Хмельницький міськрайонний суд обирав міру запобіжного заходу Євгену Неймаку, підозрюваному у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинула сім’я міліціонера.

5 місце. «Бійка за участю нардепа в Хмельницькому». 23 жовтня 2015 року в одному з нічних клубів Хмельницького сталася бійка. В цей час там перебував народний депутат України Андрій Шинькович.Камери відеостереження зафіксували цей інцидент, який і посів у нашому рейтингу 5 місце.

4 місце. «Олександр Герега в Хмельницькому».  5 серпня 2015 року народний депутат України Олександр Герега завітав до обласного центру… на гелікоптері. Один із читачів газети «Є» зафіксував факт візиту нардепа та на умовах анонімності поділився з усіма нашими читачами фотографіями та відео, яке в нашому рейтингу посідає 4 місце.

3 місце. «Представник Кременчуцького автозаводу презентує у Хмельницькому бронеавтомобілі». 9 вересня у Національній Академії Державної прикордонної служби України пройшли збори технічних працівників усієї держприкордонної служби. Офіцерам, які приїхали зі всієї України, презентували нові зразки броньованих автомобілів українського виробництва. 

2 місце. «Аквапарк. Хмельницький. Відкриття». 20 листопада в нашому обласному центрі відкрили аквапарк, будівництво якого тривало чотири з половиною роки.

1 місце. «Аварія в Летичеві». Перший день серпня ознаменувався трагедію. В дорожньо-транспортній пригоді загинула ціла родина. А відео з реєстратора одного зі свідків події стало найпопулярнішим у цьому році на каналі сайту «Є» в «Youtube».

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую