ye-logo.v1.2

Мер Хмельницького розповів, в якому управлінні невдовзі зміниться керівник

Суспільство 3577
Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин планує міняти керівників управлінь, які були призначені колишніми очільниками міста
Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин планує міняти керівників управлінь, які були призначені колишніми очільниками міста. Фото: автора

Олександр Симчишин планує й надалі міняти управлінців зі старої команди.

За словами Хмельницького міського голови Олександра Симчишина, в шухляді його робочого столу лежить понад двох сотень резюме на різні посади.

«Зізнаюся, що за декого телефонують, але я такі прохання призначити когось на якусь посаду ігнорую, - стверджує Олександр Сергійович. – Перші три кандидати, яких я запропонував на обговорення громадськості (на посади керівників управлінь освіти, молоді та спорту, а також культури та туризму – прим.авт.), будуть призначені лише тоді, коли я побачу, що їхні кандидатури мають схвальні відгуки, підтримку тощо. Тому подібні обговорення чекають і на всіх інших потенційних кандидатів».

Після звільнень декількох начальників управлінь у 2015 році, вакантними залишаються посади директора департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів, управління архітектурно-будівельної інспекції, транспортного управління. «Чекатимете, думаю, найближчим часом і зміна керівника в управлінні комунального майна», - заявив Олександр Симчишин. Нагадаємо, управління комунального майна нині очолює Володимир Івашко. За словами міського голови Хмельницького, вже найближчим часом, ймовірно, громадськості представлять кандидата на цю посаду. «Більшість начальників управлінь підуть», - підсумував пан Симчишин.  

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую