ye-logo.v1.2

Хмельницькі футзалісти розпочали рік матчем у Харкові

Спорт 2073
Хмельницький Спортлідер+, який в першому колі вдома програв Локомотиву 1:8, у Харкові поступився з рахунком 1:5
Хмельницький Спортлідер+, який в першому колі вдома програв Локомотиву 1:8, у Харкові поступився з рахунком 1:5. Фото: з архіву

Сьогодні в чемпіонаті України з футзалу серед команд «Екстра-ліги» відбулися чергові матчі.

Свій перший поєдинок у цьому році хмельницький «Спортлідер+» проводив у Харкові проти діючого чемпіона України, який в нинішньому сезоні не лише майже завжди перемагає, а й багато забиває. У 12 матчах «Локомотив» забив 65 голів, або ж в середньому по 5,4 м’ячі щоматчу.

Підтверджувати свою статистику «залізничники» взялися з перших хвилин матчу. Вже на 12 секунді матчу рахунок міг бути відкритим, але Денис Овсянников влучив у хрестовину. Гості ж відповіли ударом Владислава Щербаня на 4 хвилині – потужним, але прямо в руки голкіперу «Локомотива».

У середині першого тайму Євген Рогачов з бокової лінії прострілював на Федорченка і м’яч, влчувши в ногу Валерію Власовичу, зрикошетив у ворота «Спортлідера+». Рахунок став 1:0. На 14 хвилині хмельничани пішли вперед, залишивши ворота порожніми. І перша ж така атака призвела до помилки - гості втратили м’яч, а Денис Овсянников забив у порожні ворота – 2:0.

Другий тайм для хмельничан розпочався «холодним душем». На 35 секунді другого тайму атака «Локомотива» завершилася третім взяттям воріт хмельничан. Цього разу відзначився Дмитро Бондарь. А на 26 хвилині Євген Рогачов оформив дубль у матчі, забивши четвертий гол у ворота Іллі Бакинського. Звісно, забивши чотири голи, господарі заспокоїлися, а гості почали частіше атакувати. На 29 хвилині Олександр Педяш міг «розмочити» рахунок, але Євген Іваняк впорався з підступним ударом гравця «Спортлідера+». На 32 хвилині забити міг і Дмитро Калуков, який вийшов віч на віч із Іваняком, але знову відмінно зіграв воротар харківського «Локомотива» та збірної України з футзалу. Те, що не вдалося Педяшу та Калукову, зробив Дмитро Мартинюк, який на 39 хвилині зумів «зняти павутиння» з воріт Іваняка, якого після пропущеного голу одразу ж замінив Дмитро Литвиненко. І він через секунд 30 врятував «Локомотив» від другого голу, після потужного удару Владислава Щербаня.

Та за 39 секунд до фінальної сирени Литвиненко став автором гольової передачі, кинувши сильно вперед м’яч на Овсянникова, який, опинившись віч на віч із Бакинським, забив п’ятий гол у ворота «Спортлідера+». У підсумку 5:1 на користь харківського клубу, який продовжує очолювати турнірну таблицю, а хмельничани перемістилися на шосте місце.

Турнірне становище команд: 1. «Локомотив» - 36 очок (13 матчів), 2. «Енергія» - 34 (14), 3. «Продексім» - 22 (13), 4. «Титан-Зоря» - 20 (14), 5. «ЛТК-Інбев-НПУ» - 19 (13), 6. «Спортлідер+» - 18 (14), 7. «Ураган» - 11 (13), 8. «Кардинал-Рівне» - 7 (13), 9. «Приват» - 5 (13).

Матчі наступного туру відбудуться 10 січня, але «Спортлідер+» у цей день відпочиватиме. А вже 16 січня хмельничани в Запоріжжі зіграють матч 1/8 фіналу Кубка України з футзалу проти донецького «АРПІ».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую