ye-logo.v1.2

ЗНО-2016: школярі Хмельниччини вже можуть реєструватися на пробні тести

Суспільство 2265
Вартість складання одного пробного тесту становить 111 гривень.
Вартість складання одного пробного тесту становить 111 гривень.. Фото: erudyt.net

5 січня регіональні центри оцінювання якості освіти розпочали реєстрацію осіб, які виявили бажання взяти участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні.

Стартувала реєстрація на пробне ЗНО, головною метою проведення якого є відтворення умов проведення основної сесії. Фахівці відзначають, що це сприятиме підготовці майбутніх абітурієнтів до участі у тестуванні.

Пробне зовнішнє оцінювання проводиться тільки для зареєстрованих на нього осіб. Реєстрація на пробне ЗНО 2016 року триватиме до 30 січня 2016 року. Вартість складання одного пробного тесту становить 111 гривень.

Реєстрація на пробне незалежне оцінювання здійснюється виключно в он-лайн режимі на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (вибір регіонального центру залежить від місця проживання учасника).

Учасник пробного ЗНО може скласти максимум два пробних тести (українська мова та література та один предмет на вибір). Запрошення на пробне тестування, в якому буде вказано інформацію про пункт та час проведення тестування, учасники ПЗНО зможуть роздрукувати з власної персональної сторінки на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

2 квітня 2016 року буде проведено пробне ЗНО з української мови і літератури. Відповідно 9 квітня відбудуться тестування з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з англійської, іспанської, німецької, російської або французької мов.

Після виконання тестових робіт усі учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання отримають тестовий зошит із відповідями на тестові завдання та схемами підрахунку тестових балів. Також вони зможуть визначити свій результат за шкалою 100-200 балів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую