ye-logo.v1.2

Хмельничанин «додумався» викрасти залізничні рейки

Кримінал 3030
Порізані рейки підозрюваний завантажив в автомобіль знайомого
Порізані рейки підозрюваний завантажив в автомобіль знайомого. Фото: npu.gov.ua

Тепер чоловіку загрожує до трьох років ув’язнення

Приблизно 12 метрів залізничного полотна зникли на перегоні між станцією Богданівці та містом Хмельницьким. Працівники залізниці крадіжку виявили майже одразу і звернулись до Хмельницького відділення поліції.

Правоохоронці ж вийшли на підозрюваного за «гарячими слідами» — відбитки автомобільних шин вели від місця злочину прямо до його будинку. Збути викрадене чоловік ще не встиг.

За версією досудового слідства, за кілька днів до вчинення злочину підозрюваний звільнився із залізниці, де певний час працював. Коли проїжджав повз недіючу колію, яка перебувала в частково розібраному стані, йому спало на думку поживитися за рахунок свого колишнього роботодавця.

Оскільки власного вантажного транспорту у чоловіка не було, він звернувся до товариша, у якого був вантажний мікроавтобус, і попросив його допомогти перевезти рейки додому. Запевнив, що все законно. Мовляв, під час розрахунку на підприємстві йому дозволили забрати їх собі.

Як повідомили в секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Коментарі:

Олександр НІКІТІН 09.01.2016 12:00

Шановний відвідувач Імхо. Не потрібно так зневажливо ставитися до людей, які можуть проживати в селі або в місті. Давайте краще поважати один одного. Веселих Вам свят:)

Імхо 08.01.2016 13:01

Аха. Адекватность наших газетяров убивает. Отколе село стало ХМЕЛЬНИЧАНАМИ?

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую