ye-logo.v1.2

Хмельницькі легкоатлети здобули перші нагороди в цьому році

Спорт 2082
Найкращий результат серед хмельничан у Києві здобув Олександр Корчмід, який у стрибках із жердиною був другим
Найкращий результат серед хмельничан у Києві здобув Олександр Корчмід, який у стрибках із жердиною був другим. Фото: Федерації легкої атлетики Києва

У Києві завершилися всеукраїнські змагання «Різдвяні старти».

«Різдвяними стартами» в Україні традиційно відкрився легкоатлетичний сезон. Участь у перших змагань цього року взяли участь понад 300 атлетів. Серед них і представники Хмельницької області, двом із яких вдалося здобути медалі.

Так, у секторі стрибків із жердиною Олександр Корчмід із результатом 5 метрів 10 сантиметрів здобув срібну нагороду. В секторі стрибків у довжину Марина Бех здійснила лише один стрибок, який був зарахований, але його довжина – 6 метрів 18 сантиметрів, принесла спортсменці бронзову нагороду. Ще один подолянин – Тарас Чукань зі Старої Синяви був за крок до нагороди у бігові на 3000 метрів. Але Тарас із результатом 9 хвилин 11,2 секунди фінішував четвертим.

Відзначимо й успіх Іванни Аврамчук із Полонщини, яка виграла змагання з бігу на дистанції 200 метрів. Щоправда, 17-річна спортсменка нині захищає честь Київської області.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую