ye-logo.v1.2

За крадіжку електроінструментів кам'янчанину загрожує 6 років тюрми

Кримінал 1682
Чоловік може сісти до в
Чоловік може сісти до в'язниці через вкрадений перфоратор. Фото: poradumo.pp.ua

Чоловік поцупив перфоратор з будівництва, на якому працював.

У Кам'янці-Подільському з недобудованого будинку викрали електроінструменти, вартістю 1000 гривень. До поліції звернувся власник бідівлі - 55 річний кам'янчанин. Правоохоронці з'ясували, що на чуже поласився найманий робітник.

“Поліцейські перевірили усіх раніше судимих за крадіжки, однак це не дало жодного результату. В ході розслідування правоохоронці встановили, що на будівництві у потерпілого працювали наймані робітники, які знали про наявність електроінструментів”, - розповів начальник поліції міста Володимир Калашнік.

Поліцейські встановили, що перфоратор викрав один із працівників будівництва. Захмелілому 38-річному чоловікові не вистачило грошей на оковиту. Він пригадав, що на будівництві є електроінструменти, заліз до будинку через вікно та викрав перфоратор. Інструмент відніс до ломбарду, а гроші пропив.

Викрадені речі правоохоронці вже повернули власнику. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу України. Подібні дії караються позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую