ye-logo.v1.2

Минулого року іноземці всиновили 10 маленьких хмельничан

Суспільство 1809
Сьогодні на обліку в службі у справах дітей міської ради перебуває 201 дитина
Сьогодні на обліку в службі у справах дітей міської ради перебуває 201 дитина. Фото: kievcity.gov.ua

Усього на місцевому обліку з усиновлення перебуває 40 дітей.

Упродовж 2015 року у Хмельницькому на 20 відсотків зменшилась кількість дітей, позбавлених батьківського піклування. Як повідомляють у міськраді, на 33 відсотки зменшилась кількість дітей, влаштованих у інтернатні заклади, та на 15 відсотків більше дітей взяли на сімейні форми виховання.

“Сьогодні на обліку в службі у справах дітей міської ради перебуває 201 дитина, з них 52 дитини-сироти, 101 дитина, позбавлена батьківського піклування, 43 - які опинились у складних життєвих обставинах, чиї батьки ухиляються від виховання дітей та 5 неповнолітніх, стосовно яких скоєно насильство в сім'ї”, - розповідають у міській раді.

Минулого року було всиновлено 20 дітей громадянами України та 10 дітей - іноземними громадянами. На місцевому обліку з усиновлення перебуває 40 дітей, влаштовано під опіку та піклуваня 9 дітей.

У місті працює один дитячий будинок сімейного типу (в ньому виховуються 10 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування) і дві прийомні сім'ї (у них виховуються 6 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую