ye-logo.v1.2

Гурт «KRUT» дав атмосферний концерт з нагоди першого року існування

Культура 5418

Музиканти порадували якісною музикою і душевною творчістю.

Марина Круть — авторка і виконавиця власних пісень, добре відома у Хмельницькому і за його межами. Її проникливий і витончений вокал, вишукана гра на бандурі, глибокі тексти і така різнопланова музика, що поєднує джаз, соул та інші стилі, мають чимало шанувальників. Рік тому творчість Марини набула нового звучання, коли до неї приєдналися інші інструменти — гітара, бас, ударні, труба... Таким чином виник гурт «KRUT».
Зовсім не дивно, що концерт, який гурт дав напередодні першої річниці свого існування, зібрав велику кількість шанувальників. Сотні хмельничан зібралися у міському Будинку культури в очікуванні дива. Можна з впевненістю сказати, що музиканти виправдали усі очікування, і диво таки сталося.

Гурт виступив з нагоди першої річниці.


Атмосферу концерту доповнювали сценічний дим і відеопроекції.

Усе розпочалося з ефектної появи Марини у ніжній і легкій, наче марево, сукні і неймовірній короні-капелюшку у вигляді місяця з хмарами. Після першої пісні місяць «злетів» угору, а волосся вокалістки натомість прикрасив вінок із бардових троянд.


Ефектна поява гурту у сценічних костюмах.

А далі було багато хороших пісень, як старих, добре відомих публіці, так і зовсім нових. Так, звучала пісня «Я проклинаю осінь», яку Марина написала ще у 15-річному віці, мега-хіти «I Wanna Fly», «Ти — краще, що було у мене у житті», «Bossa nova», а також пісня «Літак», яка з'явилася на світ зовсім нещодавно. Був один і новорічний номер — інструментальна композиція «Місто, в якому завжди падає сніг».


А ще було багато теплих і щирих слів. Марина залюбки спілкувалася з публікою, розповідала історію виникнення деяких творів, не скупилася на слова подяки глядачам, друзям, своїм викладачам у музучилищі та усім, хто долучився до організації концерту, надихав та підтримував гурт. Зокрема, це майстриня Катя Пяста, яка створила віночок, капелюх-місяць і сценічні декорації, автор сукні дизайнер Ростислав Русінов, фотограф Антон Буга, скрипаль Антон Вараниця, співак Віктор Шайда та багато інших.

Марина викликає на сцену усіх, хто допомагає гурту та надихає його.

Усіх їх Марина викликала на сцену, щиро подякувала їм та вклонилася.
«Здається, що нас шестеро на сцені, і це все. Але за нами стоять десятки людей, без яких нічого б не було», - запевнила Марина.


Пісня на біс.

До речі, про тих, хто був на сцені. Гурт «KRUT» представляли: Євген Олексюк (гітара), Максим Мальцев (бас-гітара), Ігор Грабовський (барабани), Владислав Подлюк (труба), Віталій Стожик (перкусія). А під час однієї пісні на сцені несподівано з'явився лідер гурту «Чумацький шлях» акордеоніст Сергій Строян.

На басу грає Максим Мальцев.

Гітарист Євген Олексюк і трубач Владислав Подлюк.

На сцені Сергій Строян з акордеоном із "Чумацького шляху".


До речі, вже завтра, 13 січня, Марина Круть виступатиме у «Стейк-хаусі». Початок о 19.00, вхід вільний.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую