ye-logo.v1.2

У Кам'янці-Подільському поліцейські викрили два підпільні гральні заклади

Кримінал 1723
Усі відвідувачі були постійними членами клубу
Усі відвідувачі були постійними членами клубу. Фото: зі сторінки Володимира Калашніка у Фейсбуці

Один із закладів ретельно маскували під букмекерську контору, інший — під інтернет-кафе.

У Кам'янці правоохоронці виявили два підпільні гральні заклади. З приміщень вилучили обладнання та документи. Про це повідомив начальник міської поліції Володимир Калашнік на своїй сторінці у Фейсбуці.

“За інформацією громадян, 11 січня близько 20 години правоохоронці в одному із приміщень міста виявили ігровий зал, де відбувалися протизаконні ігри. Він діяв нібито як букмекерська контора. Під час перевірки з приміщення вилучено 7 системних блоків персональних комп’ютерів, платіжний термінал та документи”, - каже поліцейський.

За словами Володимира Калашніка, того ж вечора патрульна поліція виявила ще один зал, замаскований під інтернет-кафе. Звідти вилчуили 17 системних блоків комп’ютерів, платіжний термінал та документи.

Як зауважує начальник поліції, функціонування цих закладів здійснювалось в умовах суворої конспірації. Відвідувачі закладу були постійними гравцями клубу.

Відомості про незаконний гральний бізнес внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частиною першою статті 203-2 Кримінального кодексу України “Зайняття гральним бізнесом”. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую