ye-logo.v1.2

У Хмельницькому виділили кімнати в гуртожитку для учасників АТО, чорнобильців та ветеранів праці

Суспільство 3589
Кожна з сімей отримала кімнату, розміром 17,3 - 18 квадратних метрів
Кожна з сімей отримала кімнату, розміром 17,3 - 18 квадратних метрів. Фото: з офіційної сторінки міської ради у Фейсбуці

Житло отримали 13 сімей незахищених верств населення.

У гуртожитку №2, що на вулиці Інститутській у Хмельницькому, отримали кімнати тринадцять сімей пільговиків. За кошти міського бюджету зробили ремонт приміщень загального користування. Як повідомляють у міській раді, щоб привести до ладу сантехніку, каналізацію і кухню, знадобилося 280 тисяч гривень.

“Серед тих, хто отримав кімнати - три учасники українсько-російської війни, три ліквідатори аварії на ЧАЕС, сурдоперекладач, яка до того ж сама виховує дитину-інваліда, ветерани праці”, - зазначив міський голова Олександр Симчишин.

Будували гуртожиток ще в 60-х роках, він коридорного типу, тому всі мешканці спільно користуватимуться кухнею та санвузлом. Кожна з сімей отримала кімнату, розміром 17,3 - 18 квадратних метрів.

“Я дуже хотіла отримати кімнату в гуртожитку. Дев'ть років з дитиною-інвалідом мешкаю по найманих квартирах. Упродовж трьох років оббивала пороги чиновників міста з проханням поселити мене у гуртожиток”, - розповіла Марина Бірюкова, сурдоперекладач товариства глухих.

За словами Олександра Симчишина, на сьогодні поліпшення житлових умов у місті потребують понад 11 тисяч людей.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую