ye-logo.v1.2

Минулого року бізнес Хмельниччини перевиконав план із “соціалки” на 420 мільйонів гривень

Економіка 1531
Фіскальники спостерігають тенденцію до збільшення надходжень
Фіскальники спостерігають тенденцію до збільшення надходжень. Фото: grebenka.com

Завдання із фінансового забезпечення соціальних потреб краян виконано на 106 відсотків.

Протягом 2015 року підприємці Хмельницької області на загальнообов'язкове соціальне страхування перерахували 4 мільярди 82 мільйони гривень єдиного внеску. Порівняно з відповідним періодом попереднього року це більше на 420 мільйонів гривень.

В цілому завдання із фінансового забезпечення соціальних потреб краян виконано на 106 відсотків. Як кажуть фіскальники, це додаткових 254 мільйони гривень.

«Сплата єдиного соціального внеску показує позитивну тенденцію до зростання соціальних надходжень. Це реальне забезпечення стандартів життя громадян, які отримують пенсії, стипендії, інші соціальні видатки і потребують, аби такі державні гарантії мали сталий і адекватний характер», - зазначив керівник регіонального представництва фіскальної служби Мар'ян Зеленецький.

Як зауважують у фіскальній службі, у зміненому Податковому кодексі ставку єдиного соціального внеску зменшено до 22 відсотків. Відтепер ЄСВ з кожного працівника сплачує роботодавець, внесок у розмірі 2 — 1,6 відсотка, який утримувався з працівника — ліквідовано.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую