ye-logo.v1.2

Тренер футзального «Спортлідера+» прокоментував виліт команди з Кубка України

Спорт 2037
Хмельницький Спортлідер+ програв вже четвертий поспіль матч
Хмельницький Спортлідер+ програв вже четвертий поспіль матч. Фото: з архіву

Хмельничани не змогли здобути путівку до «Фіналу восьми».

Ненайважчий суперник в Кубку України дістався хмельницькому «Спортлідеру+» - аматорський клуб «АІРПІ» з Донецька. Та в Запоріжжі, де відбувся матч між цими командами, перемогли саме аматори, а не команда «Екстра-ліги» з Хмельницького.

Хмельничани, які мали безліч моментів, ще в першому таймі могли зняти усі питання щодо переможця протистояння, та вразити ворота суперника не змогли. А в другому таймі пропустили двічі, на що змогли відповісти лише одним голом Олександра Педяша. У підсумку, сенсаційний виліт з розіграшу Кубка й в «Фіналі восьми» гратиме «АРПІ».

«Це дуже погано, що ми програли, але трагедії з цього робити не потрібно, - каже головний тренер хмельничан Роман Ковальчик.- Зрозуміло, що ми не мали права програвати, тим паче, що мали стільки моментів. Хлопці все розуміють, дуже хвилюються. Повірте, після гри вони всі ходили «чорними», настільки не могли повірити, що програли. Всі були впевнені в перемозі. Але ми її не здобули. Та це дуже хороший урок».

За словами Романа Миколайовича, його гравцям просто не вистачило індивідуальної майстерності гравців використати моменти, які вони створили.

Тепер «Спортлідер+» готується до матчу «Екстра-ліги» в Рівному, де 22 січня хмельничани зіграють з місцевим «Кардиналом», а потім… чемпіонат піде на тривалу паузу – аж до 20 лютого.» Місяць паузи, який буде в змаганнях «Екстра-ліги», нам піде на користь, тому що потрібно й психологічно відновитися. Бо найбільша наша проблема – це психологія гравців», - каже Роман Ковальчик. Утім, відпочиватимуть не всі. Чимало гравців будуть задіяні в поєдинках «Спортлідера-2», який виступає в першій лізі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую