ye-logo.v1.2

Мер Хмельницького розподілив обов’язки між заступниками

Політика 5329
Тепер офіційно відомо, хто і заступників мера Хмельницького за яку сферу відповідає
Тепер офіційно відомо, хто і заступників мера Хмельницького за яку сферу відповідає. Фото: з архіву

Відтепер офіційно відомо, які заступники міського голови за який напрямок відповідають.

Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин підписав розпорядження «Про розподіл обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, заступниками міського голови та керуючим справами». Текст якого оприлюднений на сайті Хмельницької міської ради.

Так, заступник міського голови Володимир Гончарук, у межах своїх функціональних повноважень спрямовує, координує і контролює роботу управлінь економіки, торгівлі, відділу з питань енергозбереження та інвестиційної політики. Заступник мера Галина Мельник курує роботу управлінь охорони здоров’я, освіти, культури і туризму, молоді та спорту, а також служби у справах дітей.

Анатолій Нестерук «відповідає» за управління житлово-комунального господарства, з питань екології та контролю за благоустроєм міста, відділів управління міським господарством, обліку та розподілу житлової площі. Ще один заступник мера – Андрій Бондаренко, координує і контролює роботу департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів, у тому управління архітектури і містобудування, управління земельних ресурсів та земельної реформи та управління капітального будівництва. А також фінансового управління, транспортного, управлінь із питань державного архітектурно-будівельного контролю, комунального майна.

Керуюча справами виконкому Юлія Сабій «відповідає» за управління організаційно-інформаційної роботи та контролю, загального відділу, відділу роботи із зверненнями громадян, господарського та архівного відділів, управління адміністративних послуг.

Нагадаємо, усі заступники міського голови Хмельницького були затверджені Хмельницькою міською радою ще 4 грудня 2015 року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую