ye-logo.v1.2

Екс-керівник рятувальників Хмельниччини відсудив право повернутися на посаду

Суспільство 6298
Борис Болібрух може знову стати начальником ГУ ДСНС у Хмельницькій області.
Борис Болібрух може знову стати начальником ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Вже наступного тижня місце Едуарда Братка знову може зайняти Борис Болібрух.

На колишню посаду начальника ГУ ДСНС у Хмельницькій області Борис Болібрух може повернутися уже через кілька днів. Зараз від очікує наказу Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна.

“Державна служба з надзвичайних ситуацій мусить виконати постанову апеляційного суду. Справа в тому, що рішення суду про поновлення мене на посаді було ще 24 червня 2015 року. Згодом Вінницький апеляційний суд, який розглядав справу 17 грудня минулого року, залишив в силі рішення суду першої інстанції до негайного виконання і поновлення на посаді з 24 червня минулого року. Крапка! На наступному тижні я очікую наказ Голови ДСНС, тому що є рішення суду на примусове виконання", - каже Борис Болібрух.

За словами екс-головного рятувальника області, судові процеси про відновлення керівників на посаді, проходять ще у кількох областях: Закарпатській, Дніпропетровській, Чернівецькій та інших. Разом із посадою Борису Болібруху мають повернути й невиплачену зарплатню.

“Після рішення суду першої інстанції вони мені повернули кошти, але на сьогодні невиплаченими залишаються ще десятки тисяч гривень”, — зізнається Борис Васильович.

Нагадаємо, екс-начальника Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області, полковника служби цивільного захисту Бориса Болібруха звільнили із займаної посади наприкінці березня 2015 року. У липні на його місце призначили чернівчанина Едуарда Братка.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую