ye-logo.v1.2

Хмельницьких футзалістів «прорвало» в Рівному

Спорт 1900

Після трьох поспіль поразок у чемпіонаті та однієї в Кубку України «Спортлідер+» нарешті переміг.

Матч передостаннього туру регулярної першості чемпіонату України з футзалу в «Екстра-лізі», який 22 січня відбувся в Рівному, перервав серію поразок хмельницького «Спортлідера+». Адже хмельничани свої останні чотири поєдинки програли, забивши в них лише 4 голи та 14 пропустили. І ось у Рівному, як то кажуть, «прорвало».

«Кардинал-Рівне», який ще, на відміну від «Спортлідера+», не забезпечив собі путівку до плей-офф, у цьому поєдинку влаштовувала лише перемога. Та хмельничани також приїхали в гості саме за трьома очками. І вони своє завдання виконали.

На 10 хвилині матчу Дмитро Мартинюк вивів хмельничан вперед у рахунку, та згодом господарі, завдяки влучному удару зі штрафного Андрія Кіданова зрівняли цифри на табло. Та ненадовго. Вже на 14 хвилині свій дебютний гол в «Екстра-лізі» забив Андрій Хамдамов, а ще через 35 секунд третій гол у ворота «Кардинала-Рівне» забив Валерій Власович.

Після перерви господарям вдалося відіграти один м’яч, коли на 29 хвилині відзначився Богдан Новак. Надалі ж забивали лише гості. Спочатку Андрій Хамдамов оформив дубль у матчі, а потім своє слово сказав і кращий бомбардир «Спортлідера+» Дмитро Калуков, який також вразив ворота суперника двічі. Отож, 2:6 – гучна та довгоочікувана перемога хмельницької команди.

Після 17 туру «Спортлідер+» піднявся в турнірній таблиці на четверте місце, оскільки «Титан-Зоря» цей тур пропускала, а «ЛТК-Інбев-НПУ» зазнав поразки від криворізького «Привату».

Отож, матчі останнього туру регулярної першості відбудуться аж 20 лютого, коли «Спортлідер+» вдома прийматиме команду з Покровського. Тоді й стане відомо, якою за підсумками двох кіл фінішує хмельницька команда та хто стане суперником «Спортлідера+» у плей-офф.

Турнірне становище після 17 туру: 1. «Локомотив» - 42 очки (15 матчів), 2. «Енергія» - 37 (16), 3. «Продексім» - 28 (15), 4. «Спортлідер+» 21 (15), 5. «Титан-Зоря» - 20 (15), 6. «ЛТК-Інбев-НПУ» - 19 (15), 7. «Ураган» - 14 (15), 8. «Приват» - 8 (15), 9. «Кардинал-Рівне» - 7 (15).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую