ye-logo.v1.2

У Хмельницькому “замінували” двері до квартири в багатоповерхівці

Кримінал 1831
Вибухотехніки знешкодили підозрілий пакет
Вибухотехніки знешкодили підозрілий пакет. Фото: zaholovok.com.ua

Фахівці з'ясовують, чи міг підозрілий предмет вибухнути.

Уночі з 24 на 25 січня до хмельницької поліції надійшло два повідомлення про замінування. Як повідомляють правоохоронці, в одному випадку мешканці будинку перелякались через порожні пляшки в пакеті. Щодо іншого - на дверній ручці однієї із квартир справді висів пакет із підозрілими дротиками.

“За попередньою інформацією, це був муляж саморобного вибухового пристрою, в якому була використана речовина, схожа на пластид, детонатор, але не вистачало інших елементів для здійснення вибуху”, - повідомили у прес-сліжбі Нацполіції області.

Підозрілий пакунок у під’їзді житлового будинку по вулиці Соборна о 2-й годині ночі виявили мешканці будинку. Вибухотехніки знешкодили підозрілий пакет. Рештки направлено на експертизу.

“Поки немає остаточного висновку, чи це вибухівка. Однак, підірватися там точно нічого не змогло. Наразі знахідку відправили на експертизу”, - розповів очільник поліції міста Валерій Онісьєв.

За фактом відкрито кримінальні провадження за частиною першою статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 2 ст. 115 (через ст. 15) (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці працюють над встановленням осіб, які можуть бути причетними до вчинення цих злочинів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую