ye-logo.v1.2

Хмельницьким школярам продовжили «канікули»

Здоров'я 5344
У Хмельницькому діти підуть до школи не раніше 1 лютого
У Хмельницькому діти підуть до школи не раніше 1 лютого. Фото: telegraf.com.ua

Ситуація з захворюваністю на грип та ГРВІ поки що не дозволяє відновити навчальний процес.

 «Поки в місті не стабілізувалася епідеміологічна ситуація, навчання в школах не відновиться, - каже начальник управління охорони здоров’я Хмельницької міської ради Михайло Василишин. – До кінця цього тижня діти точно не підуть до школи. Сподіваюся, що навчальний процес відновиться з першого лютого».

Нагадаємо, в Хмельницькому з 20 січня були введені обмежувальні протиепідемічні заходи з попередження епідемії грипу та гострих респіраторно-вірусних інфекцій шляхом тимчасового припинення навчально-виховного процесу у загальноосвітніх навчальних закладах. Лише за минулий тиждень епідемічний поріг у Хмельницькому було перевищено на 25%. За даними управління охорони здоров’я міської ради від 16 по 22 січня на грип та ГРВІ в обласному захворіло 2785 осіб, з них 1518 (54,5%) - діти віком до 17 років.

Відзначимо, що через епідеміологічну ситуацію зачинені школи і в інших містах області - Славути, Нетішина, Шепетівки, Дунаєвець. Відзавтра, 26 січня, призупиняється навчальний процес і в Кам’янці-Подільському. Поки що до 29 січня.

Коментарі:

МРТ КТ Хмельницький 18.05.2017 22:43

https://xn----ttbeqkc.xn--j1amh/ Медичний центр МРТ КТ Ультрадіагностика 0671200165 або 654065

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую