ye-logo.v1.2

На Дунаєвеччині «п’ятірка» переїхала 24-річного чоловіка, який лежав на дорозі

Кримінал 2321
Чоловік не помітив односелься, який лежав на дорозі
Чоловік не помітив односелься, який лежав на дорозі. Фото: hm.npu.gov.ua

Внаслідок ДТП селянин загинув.

Сьогодні, 26 січня, близько 1-ї години ночі в селі Великий Жванчик Дунаєвецького району на дорозі знайшли мертвого чоловіка. Правоохоронці, які виїхали на місце, встановили, що потерпілим є 24-річний місцевий житель. На тілі виявили ушкодження, характерні для ДТП.

“У той час, як працівники поліції оглядали місце події, до них підійшов 25-річний житель цього ж села і сказав, що це він на власній «п’ятірці» наїхав на потерпілого. Чоловік пояснив, що через сильний сніг не помітив односельця, який лежав на дорозі. Лише коли відчув удар машиною, зупинився. Спочатку злякався і залишив місце події, але докори сумління змусили його зізнатися”, - повідомили у прес-службі поліції області.

Як зазначають правоохоронці, розтин тіла підтвердив, що смерть потерпілого настала внаслідок наїзду на нього транспортного засобу. У рамках розслідування призначено ряд експертиз, за висновком яких будуть встановлені всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую