ye-logo.v1.2

Стало відомо, коли в Хмельницькому можуть підвищити проїзд у маршрутках

Суспільство 3482
Вже з 1 березня варість проїзду в хмельнциьких маршрутках може становити 3,5 гривні
Вже з 1 березня варість проїзду в хмельнциьких маршрутках може становити 3,5 гривні. Фото: автора

Міська влада оприлюднила проект рішення щодо вартості проїзду в маршрутних таксі.

Вже з першого березня проїзд у маршрутках Хмельницького може подорожчати на п’ятдесят копійок. Це передбачено проектом рішення «Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 29.09.2015 року» № 693.

За словами заступника міського голови Хмельницького Андрія Бондаренка, виконком розгляне це питання не раніше, ніж через три тижні, оскільки його має обговорити громадськість. Та не виключає, що вартість проїзду зросте, адже за наданими перевізниками документами, економічно-обгрунтований тариф становить 4 гривні та 9 копійок. Але перевізники згодні й на 50-копійчате підвищення вартості проїзду. А ось вартість проїзду в автобусах, за проектом рішення виконкому, залишиться незмінним – три гривні.

Нагадаємо, у 10 вересня минулого року Хмельницький міськвиконком прийняв рішення, що проїзд у маршрутці коштує 3 гривні, а в автобусі 2,5 гривні. Перевізники подали до суду й той призупинив рішення, а тому вартість проїзду в маршрутних таксі знову стала 3,5 гривні, а в автобусах – 3 гривні.Та 23 вересня Хмельницька міська рада знову змінила тарифи, зменшивши їх на 50 копійок. А вже 29 вересня рішенням виконкому з 1 листопада встановили нові – по 3 гривні в автобусах та маршрутках.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую