ye-logo.v1.2

Жіночий бокс: хмельницькі дівчата здобули дев’ять нагород

Спорт 2739
Марія Боруца, яка увійшла до ТОП-кращих спортсменів області 2015 року, стала срібною призеркою Кубка України з боксу серед дорослих
Марія Боруца, яка увійшла до ТОП-кращих спортсменів області 2015 року, стала срібною призеркою Кубка України з боксу серед дорослих. Фото: з архіву

У Кривому Розі відбувся чемпіонат та Кубок України

Одразу два чемпіонати України – серед юніорок та молоді, а також Кубок України серед дорослих з боксу провели на Дніпропетровщині. І наші спортсменки здобули вісім нагород: дві золотих, три срібних та чотири бронзових.

У змаганнях серед еліти в скарбничці хмельницьких боксерів дві медалі. Так, «срібло» здобула Марія Баруца, яка виступала в ваговій категорії до 75 кілограмів. Хмельничанка, дійшовши до фіналу, поступилася у вирішальному двобої Катерині Шамбір з Рівного. А Юлія Лясота в Кубку України посіла третє місце.

Більше нагород у Кривому Розі хмельничанки здобули в чемпіонаті України серед молоді та юніорок. Чемпіонками країни стали Сабіна Новосад та Анастасія Лисинька. Христина Дьядьо та Нона Скоморох стали срібними призерками змагань. «Бронзу» ж здобули Галина Огойко, Олександра Безродна та Карина Бєлікова.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую