ye-logo.v1.2

Футзал. Сім голів і хмельничани сильніші за сумчан

Спорт 2657

«Спортлідер-2» здобув другу поспіль перемогу в чемпіонаті України серед команд першої ліги.

Домашній поєдинок дублерів «Спортлідера+» проти сумського «СумДу» був шансом для хмельничан залишити останню сходинку в турнірній таблиці. І вони цим шансом скористалися. Скористалися вдруге поспіль й іншою можливістю. Оскільки в «Екстра-лізі» перерва, за «Спортлідер-2» змогли зіграти декілька гравців «Спортлідера+».

Головний тренер дублерів «екстра-лігового» клубу в матчі проти сумчан задіяв із першої команди Іллю Бакинського, Руслана Шеремету, Олександра Педяша, Артура Подлюка, Владислава Щербаня, Андрія Хамдамова та Валерія Ярмоша. Вони, власне, і відіграли неабияку роль у здобутті перемоги.

Валерій Ярмош відкрив рахунок у матчі "Спортлідер-2" - "СумДУ".

Вже на третій хвилині матчу Валерій Ярмош, завдяки помилці голкіпера гостей, відкрив рахунок у матчі. Та через секунд 20 сумчани зрівняли його, завдяки вдалій грі на добиванні Максима Мисловського. Але ще до перерви хмельничани знову повели в рахунку. На сьомій хвилині відзначився Юрій Сагайдачний.

Владислав Щербань також мав моменти біля воріт сумського клубу.

У другому таймі гравці «СумДУ» на тривалий час перехопили ініціативу, але втілити її в забиті голи ніяк не могли. І лише на 29 хвилині Мисловському вдалося оформити «дубль». Щоправда, дякувати він має й Іллі Бакинському, який помилився та не зміг відбити не сильний удар капітан сумського клубу. Утім, хмельничанам знадобилося трохи менше хвилини, щоб знову вийти вперед у рахунку. Цього разу потужним та влучним ударом відзначився Руслан Шеремета.

Головний тренер сумського клубу Сергій Песоцький доволі часто "дарував" своїм гравцям "теплі слова".

Не був спокійним цей матч і для наставника "Спортлідера-2" Михайла Токаря.

А ось кінцівка матчу видалася доволі напруженою. Попри «слизький рахунок», хмельничани ще останні сім хвилин грали на межі дабл-пенальті, адже мали в своєму активі вже 5 фолів. Будь-яке порушення з боку гравців «Спортлідера-2» означало б десятиметровий удар по воротам Бакинського. Але дублери «Спортлідера+» вистояли та ще й збільшили свою перевагу. Спочатку на 39 хвилині Андрій Хамдамов забив четвертий гол у ворота «СумДУ», які захищав один із польових гравців гостей, оскільки голкіпер не встиг повернутися з атаки. А за 19 секунд до фінальної сирени той же Хамдамов перехитрив голкіпер «СумДУ» та встановив підсумковий рахунок 5:2.

Артур Подлюк сумчанам не забив, але не раз загрожував їхнім воротам.

Олександр Педяш намагався вразити ворота суперника при будь-якій нагоді.

Руслан Шеремета, якому 15 січня виповнилося 24 роки, був найстаршим в складі "Спортлідера-2" в матчі проти "СумДу".

Завдяки цій перемозі «Спортлідер-2» піднявся на сьому місце в турнірній таблиці, випередивши «СумДУ» та івано-франківський «Епіцентр К10». Свій наступний матч команда Михайла Токара проведе наступного тижня в Києві, де зіграє проти «Епіцентру К3».

Андрій Хамдамов в останніх трьох матчах за "Спортлідер+" та "Спортлідер-2" забив вже п’ять голів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую