ye-logo.v1.2

Легка атлетика: хмельничани вдало виступили на юнацькій першості України

Спорт 3190
Тетяна Палінкаш на чемпіонаті України з легкої атлетики здобула дві нагороди
Тетяна Палінкаш на чемпіонаті України з легкої атлетики здобула дві нагороди. Фото: vk.com

У Запоріжжі завершився чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 1999 року народження та молодших.

Збірна Хмельницької області, за підсумками першості, у командному заліку посіла 11 місце. Спортсмени з Хмельниччини в багатьох видах змогли набрати очки, а дехто виборов і нагороди. Усього в скарбничці подолян дві золотих, дві срібних та одна бронзова медалі.

«Бронзу» у бігу на 3000 метрів виборола 16-річна Тетяна Палінкаш. Та це не єдине здобуття хмельничанки. У бігу на 2000 метрів із перешкодами Тетяна стала другою і, відповідно, єдиною представницею Хмельниччини, яка здобула дві нагороди на чемпіонаті України.

Ще одне «срібло» на рахунку шепетівчанина Євгена Герасимчука, яке він здобув у бігу на 200 метрів. А ось у бігу на три кілометри кращим був Вадим Лонський зі Старої Синяви. Ще одну золоту нагороду до скарбнички збірної Хмельниччини в секторі стрибків у довжину здобула Анастасія Колотій. Нагадаємо, що цього тижня Настя в тому ж таки Запоріжжі на командній першості України стала третьою, але в змаганнях серед дорослих. Щоправда, на юнацькій першості хмельничанка не лише стала чемпіонкою, а стрибнула далі – на позначку 6 метрів 4 сантиметри.

Коментарі:

Борис Кульбачний 01.02.2016 19:26

Молодці !!! Прохання до автора: публікуйте результати.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую