ye-logo.v1.2

На честь загиблого бійця АТО з Чемеровеччини відкрили меморіальну дошку

Суспільство 3260
У річницю загибелі бійця відкрили пам
У річницю загибелі бійця відкрили пам'ятний знак. Фото: chemrda.gov.ua та Володимира Прищепи

Пам'ятний знак встановили на фасаді школи, де він навчався.

На Чемеровеччині вшанували пам'ять земляка Ігоря Волошина, який загинув у зоні проведення АТО під час мінометного обстрілу. До річниці загибелі бійця на фасаді Вільховецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, де він навчався, встановили меморіальну дошку.

Як повідомляють у райдержадміністраці, сьогодні, 1 лютого, 45-річному бійцю урочисто відкрили пам'ятну дошку. Вшанувати світлу пам'ять про Ігоря та взяти участь у відкритті меморіальної дошки прийшли представники влади, молодь, родичі бійця, односельчани, бойові побратими, волонтери. Відкрила дошку сестра Ігоря Волошина - Ліна Олексіївна.

Священики освятили пам'ятний знак та відслужили заупокійну панахиду. Присутні вигукували гасла «Герою України Ігорю - Слава» та «Слава Україні - Героям Слава!».

Ігор Волошин 21 серпня 2014 року потрапив у Новоград –Волинську військову частину 2731. Служив у резервному батальйоні Запоріжжя, Дніпропетровська, а 24 січня 2015 року потрапив у справжнє пекло війни. Вранці 31 січня була остання розмова сестри Ліни з братом Ігорем, де боєць зізнається, що йде відпочивати, бо дуже була важкою ніч. Загинув 45 – річний боєць того ж дня - у бою під селищем Чорнухіне Попаснянського району Луганської області. У їхню БМП влучила протитанкова ракета. Ігор отримав важке поранення. Однополчанин Олександр Черепаха намагався витягти його з-під ворожих куль і загинув разом з побратимом. Біля них згорів у машині і друг Юрій Ковальчук. Їхні тіла довгий час не віддавали бойовики, прикопали на місці бою. Завдяки пошуковій бригаді волонтерів тіло Ігоря було доправлено до моргу міста Дніпропетровськ.  Поховали бійця АТО на кладовищі у с.Вільхівці. У Ігоря Волошина залишилися двоє синів двадцяти трьох та десяти років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую