ye-logo.v1.2

Куди і звідки у Кам'янці-Подільському курсуватимуть нічні маршрутки

Суспільство 7781
Маршрутки їздитимуть до 24 години
Маршрутки їздитимуть до 24 години. Фото: з архіву

Вартість проїзду містом уночі — 7 гривень.

У Кам'янці-Подільському з 9 лютого курсуватимуть нічні маршрутки за трьома маршрутами. Як повідомляють у міській раді, вони перевозитимуть пасажирів з 22.00 до 24.00 години.

"До цього часу побутувала думка, що людей які бажають скористатися громадським транспортом пізнього вечора – мало, але як виявилося таких кам’янчан достатньо”, - зазначив заступник міського голови Сергій Бабій.

Увечері в Кам'янці можна проїхатись на маршрутках: №1 (Підзамче — мікрорайон Жовтневий), №4 (селище Жовтневе — Пологовий будинок) та №6 (Мікрорайон Жовтневий — ВАТ "М'ясокомбінат"). Коштуватиме проїзд 7 гривень, тоді як вдень — 3,50 гривні.

“Як на мене, то це чудова ідея. Я працюю в магазині, зміна закінчується о 22 годині. Якраз встигаю на маршрутку, щоб доїхати додому, а не йти пішки чи викликати таксі”, - говорить кам'янчанка Наталя Лиса.

Перед тим як запровадити у Кам'янці нічні перевезення, проводили десятиденний експеримент. За цей час перевезли 2024 особи. Для того, щоб інформація була достовірною, до вивчення пасажиропотоків залучили представників громадських організацій, які фіксували кількість перевезених осіб.

Як зауважують у міській раді, упродовж двох місяців відбуватиметься технологічна накатка та збиратимуться пропозиції від жителів щодо зупинок та корегування часу прибуття маршрутки.

Нагадаємо, у Хмельницькому з 1 лютого курсують нічні тролейбуси.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую