ye-logo.v1.2

Поліція розшукує іноземця, який ошукав кам'янчанина на 14 тисяч гривень

Кримінал 1848
Чоловік зупинився на дорозі, щоб допомогти
Чоловік зупинився на дорозі, щоб допомогти. Фото: history.lohotron.in.ua

Шахрай “голосував” на дорозі, бо в нього нібито зламався автомобіль.

Мешканець Кам'янця-Подільського, допомагаючи іноземцю, віддав йому 14 тисяч гривень. Замість грошей потерпілий отримав «золоті» прикраси, а насправді — біжутерію.

Як повідомляють у поліції, 31-річний чоловік повертався з відрядження із столиці до рідного Кам’янця. Близько 16.40 години, коли він проїжджав через Старокостянтинівський район, на узбіччі траси побачив автомобіль «БМВ» з іноземними номерами. Поряд стояв чоловік і просив про допомогу.

“Потерпілий зупинився. Чоловік із помітним акцентом почав розповідати, що у нього поламався автомобіль, а щоб купити необхідні деталі, йому потрібно поміняти валюту на гривні. Усе це виглядало дуже емоційно, розповідь перемежовувалась молитвами незнайомою мовою. Потім незнайомець зняв із себе усі «золоті» прикраси — ланцюжок, браслет, печатку — і кинув їх потерпілому на переднє сидіння. В обмін на це кам’янчанин віддав чоловікові 14 тисяч гривень”, - розповіли у прес-службі поліції.

За словами потерпілого, коли він прийшов до тями, «іноземець» разом зі своїм автомобілем зник з місця події. По дорозі чоловік заїхав до ломбарду, щоб перевірити прикраси на справжність, проте йому повідомили, що це підробка.
Після цього потерпілий звернувся із заявою до поліції. За фактом шахрайства відкрили кримінальне провадження, правоохоронці розшукують зловмисника.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую