ye-logo.v1.2

Футзальний трилер у Києві: хмельничани ледь не виграли третій матч поспіль

Спорт 2241

Гравцям «Спортлідера-2» вдалося здобути чергові очки в першій лізі. Цього разу в столиці.

В 11 турі чемпіонату України з футзалу хмельницький «Спортлідер-2» в Києві грав проти «Епіцентру К3», єдиним клубом, з яким в нинішній першості хмельничан вдалося зіграти внічию. Щоправда, це було в першому колі в Хмельницькому. І ось… знову нічия!

Щоправда, вже з перших хвилин матчу було зрозуміло, що вивезти очки зі столиці підопічним Михайла Токаря, які в останніх двох турах не втратили жодного балу, буде надто складно. Адже вже на 3 хвилині Валерій Калініченко вразив ворота Богдана Тимощука. Гості могли відігратися на 11 хвилині, однак м’яч, після удару Андрія Хамдамова, влучив у стійку воріт господарів. А на 15-хвилині «Епіцентр К3» збільшив свою перевагу – відзначився Євген Жук.

Після перерви малюнок гри нагадував перший тайм. «Епіцентр К3» не давав «Спортлідеру-2» вільного простору, а тому хмельничанам ніяк не вдавалося відіграти хоча б один гол. Але все змінилося, коли гості пішли на ризик. За 14,5 хвилини до завершення матчу «Спортлідер-2» випустив п’ятого польового гравця і одразу ж Дмитро Мартинюк «Розмочив» рахунок. Та киянам чере дві хвилини вдалося відновити свою перевагу у два голи. Після удару досвідченого Віталія Нестерука, м’яч від Андрія Хамдамова влетів у ворота хмельничан – 3:1. Та гості, розвівши «смугастого» з центра поля, «полетіли» вперед і Хамдамов знову забив – цього разу у чужі ворота – 3:2. Ну, а на 30 хвилині хмельничани, після вдалої гри Олександра Педяша, зрівняли рахунок.

На 37 хвилині матчу господарі майданчику теж вирішили ризикнути, замінивши голкіпера на польового гравця, але помилилися з пасом, який перехов Педяш і м’яч опинився у їхніх воротах. Рахунок став 3:4 і хмельничани отримали шанс виграти цей поєдинок. На жаль, втримати перевагу не змогли. За хвилину і 5 секунд до завершення матчу потужний удар Костянтина Демиденка врятував «Епіцентр К3» від поразки. Отож, 4:4.

Свій наступний матч «Спортлідер-2» проведе 13 лютого в Хмельницькому, коли прийме івано-франківський «Епіцентр К10».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую