ye-logo.v1.2

У Хмельницькому затримали чоловіка, який вкрав алюмінієві таблички з військового кладовища

Кримінал 1881
Поліцейські виявили схованку з краденим і влаштували засідку
Поліцейські виявили схованку з краденим і влаштували засідку. Фото: terwik.livejournal.com

Мешканець Волочиська приїхав до обласного центру, щоб “підзаробити”.

Поліцейські затримали у Хмельницькому 25-річного чоловіка, який вчинив крадіжку з кладовища. Правоохоронці влаштували засідку, і коли злодій прийшов за вкраденим, впіймали його “на гарячому”.

“Повідомлення про крадіжку з військового кладовища алюмінієвих табличок - написів з текстом "Вечная слава героям Великой отечественной войны, павшим за свободу и независимость нашей Родины", надійшло до поліції 4 лютого. Працівники поліції виявили схованку неподалік кладовища і влаштувавши засідку, через декілька днів зловмисник повернувся за краденим”, - розповів очільник поліції міста Валерій Онісьєв на своїй сторінці у ФБ.

За даними "Хмельницької міської ритуальної служби" таблички кріпились до надмогильних бетонних тумб невідомим воїнам, їх розмір 40Х60 см, вага однієї таблички - 20 кілограмів. Скоївши другу крадіжку на тому ж кладовищі, 25-річний раніше судимий житель Волочиського району, прийшов забрати таблички у мішок.

Чоловік свою провину визнає і каже, що до обласного центру приїхав у пошуках роботи, натомість знову повернувся до крадіжок, за які вже відбував покарання. Зловмиснику буде оголошено про підозру за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 297 “Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую